Yüzme Havuzları

En İyi Fethiye Yüzme Havuzu ve Giriş Fiyatı | 2024

Yazın masmavi denizlere kısa bir ara verip havuz keyfi yapmaya ne dersiniz? Yanıt evet ise size özel hazırladığımız en güzel Fethiye yüzme havuzu yerleri ve giriş fiyatları listemize göz atın.

Yaz tatilinde Avrupa’nın göz bebeği Fethiye’de yüzmek için harika havuzlar var. Biz de en güzel Fethiye yüzme havuzu tesislerini derledik. Fakat kış dönemi için bölgede kapalı olimpik bir havuz olmadığını belirtelim. Tamamen yaza uygun açık tesisler bulunuyor. Özellikle aquapark seçeneğiyle çocuklara eğlenceli bir gün sağlıyor.

Fethiye’de klasik bir havuz deneyimi için Çiftlik bölgesinde bulunan yüzme havuzu ideal. Ancak daha büyük ve kaydıraklı havuz ararsanız Sultans Aqua City ya da Orka World Waterpark seçin. Pişman olmazsınız. Çünkü memnuniyet oranı yüksek.

Yazın masmavi denizlere kısa bir ara verip havuz keyfi yapmaya ne dersiniz? Yanıt evet ise size özel hazırladığımız en güzel Fethiye yüzme havuzu yerleri ve giriş fiyatları listemize göz atın.

En İyi Fethiye Yüzme Havuzu Tavsiyesi 2024

Fethiye’de yüzmek için bir kompleks yapı yok. Yani olimpik tesis bulamıyorsunuz. Tatil cenneti olduğundan aquapark konsepti var. Sultans elbette zirvede. Yetişkin ve çocuk kaydıraklı eğlenceli tatil için ilgi görüyor. Orka ise ikinci seçenek.

2024 Fethiye ilçesinde kapalı, açık olimpik yüzme havuzu tesisleri:

SIRAEN İYİ FETHİYE YÜZME HAVUZLARIPUANIGİRİŞ
1Çiftlik Yüzme Havuzu10/9.8Ücretli
2Sultans Aqua City10/9.7Ücretli
3Orka World Waterpark10/9.4Ücretli

 

Sultans Aqua City

Fethiye’de yüzülecek havuzların başında Sultans Aqua City geliyor. Her ne kadar ana konsepti aquapark olsa da yetişkin ve çocuklar için geniş yüzme havuzları var. İsterseniz kaydıraklarda heyecanı katlarsınız, isterseniz de havuzda yüzmenin keyfini sürersiniz.

ADRES: Foça, Mustafa Kemal Blv., 48300 Fethiye/Muğla

TELEFON: (0252) 613 25 30

Ziyaretçi Yorumu: Çocuklar için ideal ve eğlenceli bir su parkı. Yalnız yemek için pizza söyledik fakat hiç iyi değildi. Türk kahvesi de aynı şekilde kötüydü. Lavaboları gün boyu temizdi, fakat sıvı sabunlara şu karıştırılmış gibiydi, tuvaletlerde ki koku sorununu da hallederlerse daha iyi olacak.

Güncel Fethiye Yüzme Havuzu Fiyatları 2024 Listesi

Fethiye’de havuza giriş ücretlidir. Aquapark tesisleri her yıl Haziran başında güncel tarifelerini açıklıyor. Geçmişte  TL civarı olan girişler bu yıl öğrenci için 250 TL seviyesini aşacaktır. Güncel gelişmeleri yakında aktaracağız.

  • 2020 yılında Fethiye’de yüzme havuzuna giriş fiyatı 70 TL’ydi.
  • 2021 yılında Fethiye’de yüzme havuzuna giriş fiyatı 114 TL’ydi.
  • 2022 yılında Fethiye’de yüzme havuzuna giriş fiyatı 128 TL’ydi.
  • 2023 yılında Fethiye’de yüzme havuzuna giriş fiyatı 187 TL’ydi.
  • 2024 yılında Fethiye’de yüzme havuzuna giriş fiyatı 250 TL oldu.
  • 2025 yılında Fethiye’de yüzme havuzuna giriş fiyatı 300 TL olacak.

Fethiye’de Popüler Yüzme Havuzları

Fethiye, Türkiye’nin güneybatısında, Muğla iline bağlı bir tatil beldesidir ve doğal güzellikleriyle ünlüdür. Fethiye’de popüler yüzme havuzları arasında şu yerler öne çıkmaktadır:

  1. Ölüdeniz: Fethiye’nin en ünlü plajı olan Ölüdeniz, muhteşem bir lagünü ve turkuaz rengi denizi ile bilinir. Bu bölgede genellikle deniz, doğal bir yüzme havuzu gibi kullanılır.
  2. Çalış Plajı: Fethiye merkeze yakın olan Çalış Plajı, uzun kumsalı ve sığ denizi ile bilinir. Burada denizin sığ olması nedeniyle çocuklar ve aileler için güvenli bir yüzme alanı sunar.
  3. Letoonia Resort: Fethiye’nin Ölüdeniz bölgesinde bulunan Letoonia Resort, büyük ve geniş bir tatil köyüdür. Otel misafirleri haricinde, günübirlik ziyaretçiler de otelin açık havuzlarını kullanabilirler.
  4. Montana Pine Resort: Ölüdeniz’e yakın bir konumda bulunan Montana Pine Resort, aile dostu bir tatil köyüdür ve büyük bir açık yüzme havuzuna sahiptir. Misafirlerin yanı sıra günübirlik ziyaretçilere de açıktır.
  5. Lykia World Ölüdeniz: Ölüdeniz’e yakın bir başka büyük tatil köyü olan Lykia World, geniş bir açık yüzme havuzu ve çocuk havuzları ile hizmet vermektedir. Misafirlerin yanı sıra günübirlik ziyaretçilere de açıktır.

Bu yerler, Fethiye’de yüzme ve güneşlenme keyfi yapmak isteyenler için popüler seçeneklerdir. Her biri farklı özellikler sunmakta olup, ziyaretçilerin tercihlerine göre ideal seçenekleri sunmaktadır.

Fethiye Yüzme Havuzu Hakkında Sık Sorulan Sorular

a)     Fethiye’de kapalı yüzme havuzu var mı?

Fethiye bölgesinde kapalı yüzme havuz tesisi yok.

b)     Fethiye’de auqpark var mı?

Fethiye’de 2 farklı aquapark var. Biri Orka diğeri de Sultans.

Bu yazılar da ilginizi çekebilir:

En Popüler 9 Kayseri Yüzme Havuzu ve Giriş Fiyatları 2023

Güncel Polonezköy Havuz Fiyatları 2023 | Giriş Ne Kadar?

Güncel Afyon Yüzme Havuzu Fiyatları 2023 | Ne Kadar Oldu?

Kapalı ve Açık Bursa Yüzme Havuzu Fiyatları 2023

Güncel Bodrum Beach Fiyatları 2023 | Loca Ne Kadar Oldu?

c)      Fethiye’de olimpik havuz ne kadar?

Fethiye’de olimpik havuz yok. Fakat yüzme havuzu ücreti 150 TL’den başlıyor. Tesise göre bu belirtilen rakam değişiyor. Keyifli yüzmeler dileriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Reklam engelleyicisini kapatıp, tekrar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.