Kamp Tatili

En Güzel İzmir Bungalov Evleri | 5 Harika Öneri | 2024

Nereye gidilir? İzmir’de bungalov kültürü çok gelişmiş durumda. Çünkü bölgenin çoğu yerinde doğa ve deniz bulunuyor. TATİLYAZ.COM sitesinin tavsiyesi Mor Koyun Camping alanı. Mordoğan’da bulunan bu tesis heybetli ağaçların altına kurulmuş evlerden oluşuyor. Salaş bir konsept ama evlerin iç dizaynı gayet modern ve konforlu. Sezonda fiyatları biraz pahalı ama kış döneminde özellikle hafta için makul rakamlardan kiralama yapabilirsiniz. Daha fazla fikre ihtiyacı olanlar için en güzel 12 İzmir bungalov evleri önerisinde bulunacağız.

İzmir bungalov evleri ile konaklamada farklı ve özel bir konsepti deneyimleyebiliyorsunuz. Genelde doğanın içine ve yeşili bol bir konsept olan bungalovlar, küçük ama şirin bir tatil süreci sunuyor. Her insanın tatilden alacağı zevk farklı oluyor. Bazısı için kalabalık ve lüks oteller yerine daha mükellef, doğa ile iç içe ve şirin konaklama tesisleri ön plana çıkıyor. İşte İzmir’deki bungalov otelleri de tam olarak bunu sağlıyor.

Ne zaman gidilir? İzmir bungalov evleri planlaması yapıyorsanız bunun için en güzel mevsim bahar aylarıdır. İlk baharda doğanın yeşermesine ve süslenmesine şahit olabilirsiniz. Ayrıca insan popülasyonu yönünden sakin oluyor. Kafa inlemek ve huzur bulmak için ilkbahar ve son bahar harika seçenek. Yazın da deniz ve güneş konseptini deneyimlemek için İzmir bungalovlarını kiralayabilirsiniz. Özellikle Çeşme, Karaburun, Mordoğan ve Urla kesimlerindeki bungalovlar 2024 sezonunda da iyi bir tatil konaklama seçeneğidir.

Nereye gidilir? İzmir’de bungalov kültürü çok gelişmiş durumda. Çünkü bölgenin çoğu yerinde doğa ve deniz bulunuyor. TATİLYAZ.COM sitesinin tavsiyesi Mor Koyun Camping alanı. Mordoğan’da bulunan bu tesis heybetli ağaçların altına kurulmuş evlerden oluşuyor. Salaş bir konsept ama evlerin iç dizaynı gayet modern ve konforlu. Sezonda fiyatları biraz pahalı ama kış döneminde özellikle hafta için makul rakamlardan kiralama yapabilirsiniz. Daha fazla fikre ihtiyacı olanlar için en güzel 12 İzmir bungalov evleri önerisinde bulunacağız.

2024 yılında İzmir’de yaz kış gidilecek en güzel bungalov evleri:

  • Morkoyun Kamp ve Bungalov – İzmir Mordoğan
  • Bademli Tiny House – İzmir Dikili
  • La Casa Verde – İzmir Foça
  • Vadi Alaçatı – İzmir Çeşme
  • Kayserkaya Bungalov Evleri – İzmir Şirince
  • Urla Palm Bungalow
  • Zeytincik Tiny – İzmir Ceşme
  • Bungalove – İzmir Seferihisar
  • Torrhebia Dağ Evi – İzmir Çeşme
  • Ağaç Evler – İzmir Torbalı
  • Hayal Tadında – İzmir Birgi Köyü
  • Pingala Glamping – İzmir Karaburun

En Güzel İzmir Bungalov Evleri Önerisi

Ege’nin incisi İzmir’de konaklama hiçbir zaman bir sorunsal olmamıştır. Çünkü her türlü tatil konsepti tutkununa yönelik tesisler ve seçenekler var. Bungalov konaklaması da buna dahil. Hafta sonu ya da günübirlik İzmir bungalov evleri kiralamak için aşağıda detaylandıracağımız tesis önerilerine muhakkak göz atın. Bu evler ile hem şehirden uzak doğal bir tatil yapacak hem de sunulan konforlu hizmet ile ihtiyaçlarınızı da karşılayacaksınız.

İzmir bölgesinin en güzel bungalov evleri ile hem sevdiğinizle hem de çocuklu ailenizle birlikte konaklayabiliyorsunuz. Tesislerin tamamı çocuklu aileleri kabul ediyor. Ayrıca bungalov tatilinin en önemli özelliği e evcil hayvan kabul ediliyor olması. Kedi ya da köpek gibi evcil hayvanlarınızı aşağıdaki bungalov mekanlarına götürebilirsiniz. O halde gelin 2024’ün en güzel ve uygun fiyatlı İzmir bungalov evleri listesini inceleyelim.

1.      Mor Koyun: Mordoğan’da Sakin ve Huzur Dolu Bir Tesis

İzmir harika bir şehir. Deniz turizmi, tarihi yerleri, kültür turları ve çok daha fazlası bulunuyor bu şehirde. Güzel bir tatil planlaması yapmak isteyen bireyler hiç de zorlanmıyor. Fakat İzmir’in gizli ve saklı bir güzel ilçesi var. Mordoğan’dan bahsediyoruz. Buranın denizi harikulade. Yazın güzel anlar yaşamak mümkün. Peki ama Mordoğan’da hangi bungalov evlerine kalınır? Elbette bu sorunun yanıtı Mor Koyun Kamping alanı olacak cevabı.

İzmir bungalov evleri arasında yükselen bir değer olan Mor Koyun kampingde nezih ve seküler insanların ağırlıklı olarak tercih ettiğini görüyoruz. Evleri geniş ve iç dizaynı konfor odaklı. Özellikle de çocuklu aileler burayı çok seviyor. Evlerin içinde tavan arası çocuk yatağı bulunuyor. Keyifli ve özel bir konsept. Keyifli bir İzmir hafta sonu programı için burayı seçin.

NEDEN GİTMELİYİM: Geniş alanlı ve konforlu evlerin olduğu bir bungalov tesisi.

ADRES: Mordoğan, 408. Sokak no:3, 35970 Karaburun/İzmir

İLETİŞİM: 0 506 060 90 72

INSTAGRAM: morkoyun_kamp

2.      La Casa Verde: Foça Bölgesinin En Güzel Bungalov Evleri

Dünyaca ünlü İspanyol yapımı bir dizi olan “La Casa De Papel” yapıtından ismini alan bu mekan, farklı tasarım bungalovları ile dikkat çekiyor. İzmir bungalov evleri arasında en iyiler arasında görülüyor. Foça güzergahındaki tesiste toplamda 4 adet ev var. Her biri de farklı bir kimlikle tasarlanmış. Burayı en çok sevgililer tercih ediyor. Balayı için de güzel bir İzmir konaklama tercihi.

NEDEN GİTMELİYİM: Farklı mimariye sahip bungalov keşfi için buraya gitmelisiniz.

ADRES: B. Hayrettin Paşa, Eski Foça Asfaltı Caddesi No:252, 35820 Foça/İzmir

İLETİŞİM: 0 505 873 75 92

INSTAGRAM: lacasaverdebungalows

WEB SİTESİ: lacasaverdebungalows

3.      Kayserkaya Bungalov: Selçuk Şirince’de Tarihi Dokulu Konaklama İmkanı

İzmir bungalov evleri arasında otantik yapısıyla dikkat çeken Kayserkaya Bungalov, Selçuk ilçesinin meşhur Şirince bölgesinde bulunuyor. Tarihi bir köy burası ve özellikle bir gecelik konaklama yaparak tüm köyün güzel unsurlarını deneyimleyebilirsiniz. İzmir’de günübirlik bungalov ev kiralamak için en ideal tesis diyebiliriz.

NEDEN GİTMELİYİM: Şirince Köyü’nü yakından deneyimlemek için iyi bir fırsat.

ADRES: Selçuk Sirince Köyü Kayserkaya Mevkii 12, SELCUK, 35920, 35920

İLETİŞİM: (0 232) 898 31 72

4.      Hayal Tadında: Ödemiş Bir Köyü İçinde Harika Bungalov Evleri

İstanbul şehrinin gürültüsünden kaçarak Ödemiş’in Birgi köyünde bu tesisi kuran Seda ve Umut çifti, güler yüzlü bir hizmet veriyor. Aile sıcaklığını hissedebileceğiniz İzmir bungalov evleri arasında bir yer. ister ailenizle isterseniz de sevgilinizle güzel bir hafta sonu geçirebilirsiniz. Ayrıca köyde gezilecek çok güzel yerlerin olduğunu da belirtelim.

NEDEN GİTMELİYİM: Birgi Köyü’nün güzelliklerini deyimleyebilirsiniz.

ADRES: Demirbaba Mahallesi, 35755 Ödemiş/İzmir

İLETİŞİM: 0 533 935 80 39

INSTAGRAM: hayal.tadinda

WEB SİTESİ: hayaltadinda.com.tr

5.      Bungalove: Seferihisar’da Keyifli ve Romantik Konaklama İmkanı

Bu tesis 5 dönüm bir arazinin üzerine kurulu. En önemli özelliği ise evlerinin rengarenk ve enerji dolu boyanmış oluşu. İzmir’e yakın bir bungalov yeri. Doğa yürüyüşleri yapacağınız ya da denize girebileceğiniz özellikler de sunuyor. Her mevsim için bir tercih noktası olacaktır. En güzel İzmir bungalov evleri arasında gösteriyoruz. Deneyimleyiniz.

NEDEN GİTMELİYİM: Romantizmin yüksek olduğu bir süreç yaşarsınız burada.

ADRES: Hıdırlık, Tuzla Cd. No:162, 35460 Seferihisar/İzmir

İLETİŞİM: 0 534 655 77 71

INSTAGRAM: bungalove_camp

WEB SİTESİ: bungalovecamp.com

2024’ün İzmir Bungalov Evleri Fiyat Listesi

Otel konseptinden çok farklı bir yapısı olan ve tamamen doğallık üzerine kurulan bungalov ev kiralaması, fiyat yönünden de ailelerin bütçesine uygunluk sağlıyor. Elbette her tesisin farklı hizmet ve fiyat tarifeleri var. Ama bilgilendirme amaçlı genel bir ortalamadan bahsedebiliriz. İzmir bungalov evleri 2024 konaklama ücret listesini aşağıya yazıyoruz.

2024’te İzmir bungalov evi kiralama fiyatı:

  • 2024 İzmir bungalov evi gecelik kiralama fiyatı – 3,750 TL
  • İzmir’de 2 kişilik bungalov kiralama fiyatı – 5,000 TL
  • İzmir 2024 yılı kahvaltı dahil bungalov kiralama fiyatı – 4,900 TL *kişi başı

İlginizi çekebilir: Şifa Dolu İzmir Kaplıca Otelleri | 5 Harika Yer

İzmir’de hangi Bölgelerde Bungalov Tatili Yapılır?

İzmir’de bungalov tatili yapmak isteyenler için birkaç seçenek bulunmaktadır. İzmir ve çevresindeki bazı bölgeler, doğal güzellikleri ve sakin ortamlarıyla bungalov tatili için ideal birer noktadır. İşte İzmir’de bungalov tatili yapabileceğiniz bazı bölgeler:

Çeşme ve Alaçatı: Çeşme ve Alaçatı, İzmir’in en popüler tatil beldelerinden biridir ve bungalov tatil için ideal bir seçenektir. Bu bölgelerde denize sıfır konumda veya doğanın içinde yer alan bungalovlar bulunabilir. Yemyeşil bahçeler içinde konumlanmış bungalovlar, huzurlu bir tatil deneyimi sunar.

Urla ve Karaburun Yarımadası: İzmir’in batısında yer alan Urla ve Karaburun Yarımadası, doğal güzellikleri ve sakin plajlarıyla bungalov tatili için tercih edilen bölgelerdendir. Bu bölgelerde genellikle doğanın içinde konumlanmış bungalovlar bulunur ve misafirlere huzurlu bir konaklama deneyimi sunarlar.

Dikili ve Akçay: İzmir’in kuzeyinde bulunan Dikili ve Akçay da bungalov tatili için uygun bölgeler arasındadır. Bu bölgelerde genellikle yeşillikler içinde veya denize sıfır konumda bungalovlar bulunabilir. Doğa ile iç içe bir tatil geçirmek isteyenler için ideal bir seçenektir.

Gümüldür ve Özdere: İzmir’in güneyinde bulunan Gümüldür ve Özdere de bungalov tatili için tercih edilen bölgeler arasındadır. Bu bölgelerde genellikle sahil kenarında veya doğanın içinde yer alan bungalovlar bulunur. Deniz manzaralı ve huzurlu bir konaklama deneyimi sunarlar.

Bu bölgelerde genellikle doğal güzellikler içinde yer alan bungalovlar, sakin ve huzurlu bir tatil deneyimi arayanlar için ideal bir seçenektir.

 

EDİTÖR NOTU: Yazının içerisinde geçen bungalovların hiçbiri ile herhangi bir işbirliğimiz yoktur. Veriler Google arama motoru üzerinden alınmıştır. Bu bungalovlar ile yaşayacağınız problemlerde sitemizin hiçbir sorumluluğunun olmadığını belirtmek isteriz. İyi tatiller dileriz. 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Reklam engelleyicisini kapatıp, tekrar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.