Hamamlar

En Güzel 6 Bakırköy Hamamı Tavsiyesi ve Fiyatları | 2024

İstanbul asırlardır onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış. Bu da kültürel miras konusunda zenginlik yaratıyor. Kentin hemen her köşesinde tarihi ya da modern hamamlar görebiliyoruz. Peki ama Bakırköy’de hangi hamama gidilir? En popüler Bakırköy hamamları nerede? Giriş fiyatları nasıl? İşte detaylar…

Hamamlar asırlardır kültürümüzde var olan yerler. İnsan rahatlama, temizlenme ve sosyalleşme için buraya gidiyor. Bakırköy hamamları da her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlıyor. Kimisi ilk defa deneyimlemek için araştırma yaparken bazı insan için hamama gitmek rutin bir alışkanlığa dönüşmüştür. Sebep ne olursa olsun, gidip 1 saatlik vakit geçirildiğinde insana katkısı büyük.

Bakırköy bölgesinin hamamlarında verilen hizmet değişkenlik gösterse de temelde sıcak suda gevşeme, kese attırma ve köpük masajı her tesiste gerçekleşen uygulamalardır. Son dönem SPA merkezleri de buna dahil bir konsepte dönüştürüldüğünden hamamda masaj ve aromaterapiler de büyük ilgi görmektedir.

İstanbul asırlardır onlarca medeniyete ev sahipliği yapmış. Bu da kültürel miras konusunda zenginlik yaratıyor. Kentin hemen her köşesinde tarihi ya da modern hamamlar görebiliyoruz. Peki ama Bakırköy’de hangi hamama gidilir? En popüler Bakırköy hamamları nerede? Giriş fiyatları nasıl? İşte detaylar…

2024 Yılının En Güzel Bakırköy Hamamları Tavsiyesi

Hamam sadece bireysel gidip terapi ve arınma yaşama için kullanılan yer değildir. Aynı zamanda özel organizasyonların da gerçekleştiği kültürel alanlardır. Gelin hamamı, kına merasimi ya da damat hamamı gibi organizasyonları gerçekleştirmek artık yaygın bir adete dönüştü. Bakırköy civarında bu tür organizasyonları Safir ya da Bakırlı hamamlarında yapabiliriz.

2024 yılında Bakırköy bölgesinin popüler hamam yerleri:

SIRABAKIRKÖY’DEKİ HAMAMLARKESEPUAN
1Bakırköy Havuzlu HamamVar10/9.8
2Bakırköy SaunaVar10/9.8
3Safir HamamVar10/9.8
4Bakırlı HanVar10/9.8
5Flowers Health ClubVar10/9.8

 

Safir Hamam

Osmaniye bölgesinde ideal bir hamam önerimiz var: Safir Hamam. Tesis, geleneksel motifler ile modern unsurları harmanlamış ve ferah bir ortam sunuyor. Ortak kullanım alanları gayet temiz. Elbette böyle etkinliklerde temizlik koşulları kişi sağlığı açısından çok önemli. Diğer bir avantajı da ekonomik giriş ücretleri sunması. Kadın ve erkekler giriş yapabilir.

ADRES: Osmaniye, Rahmi Apak Sk. No:1, 34146 Bakırköy/İstanbul

TELEFON: (0212) 638 44 11

Ziyaretçi Yorumu: Hamamın konsept belli, rahat hareket edebiliyorsunuz. Kese köpük için gittiğiniz de kese yapan abi gerçekten çok başarılı kese ve masaj yapıyor. Gittiğim zaman gayet de hijyenik bir ortam vardı ve çalışanlar ile işletme sahibi gayet güler yüzlü karşıladılar.

Bakırlı Han

Bakırköy hamam önerilerimizde havuzlu ve farklı hizmet seçenekleriyle Bakırlı Han bulunuyor. Modern görünümü kaliteli hizmet anlayışını da doğuruyor. Sıcak hamamda kese köpük yaptırıp, sonrasında saunada iyice terlersiniz. En son da soğuk havuza girerek dinç bir vücuda ulaşırsınız.

ADRES: Osmaniye, Park Solare, Sığırtmaç Sk. Sitesi No:21EA, 34146 Bakırköy/İstanbul

TELEFON: (0212) 572 70 72

Ziyaretçi Yorumu: Ortam temiz ve personel ilgiliydi. Pazar günü gitmemize rağmen inanılmaz bir yoğunluk yoktu. Islak alanlar havuz, buhar odası, jakuzi, sauna gibi alanlardan oluşuyor. Ayrıca dinlenme alanları da mevcut. Biz iki kişi aromaterapi masaj hizmeti aldık. Fiyatına göre iyi fakat büyük beklentilerde olmayın yine de.

Bakırköy’de Havuzlu Hamam Tavsiyesi

Hamam sonrası havuz sefası son yılların popüler seçimi. Fakat her tesiste bu tür özellik bulunmuyor. Bakırköy hamamları arasında havuzu da sunan birkaç önerimiz olacak.

Bakırköy Havuzlu Hamam

İçerisinde havuz olması burayı farklı ve özel kılıyor. Hem sıcak suda terapi yaşıyorsunuz hem de soğuk havuzda serinliyorsunuz. Kadınlar ve erkekler ayrı saatlerde tesis imkanlarından yararlanıyor. Haftanın 7 günü açık. Havuza ek jakuzi de bulunmaktadır. Bu da keyfinizi katlıyor. Deneyimlerinizi bizimle paylaşın.

ADRES: Zeytinlik, Fişekhane Cd. No:56, 34140 Bakırköy/İstanbul

TELEFON: (0212) 543 45 60

Ziyaretçi Yorumu: Hamam olarak eski bir hamam , yüzme havuzu ve jakuzi vardı. Hürrem sultan hamamına gidelim dedik adam başı 120 euro fiyat gönderdiler. Bizde bakır köydeki bu hamamı denedik , adam başı giriş 250 tl köpüklü kese ve masaj  adam başı 300 tl fiyatlar uygun çalışan arkadaşlar çok ilgilendiler.

Flowers Health Club

Bakırköy hamamı tavsiyelerimizin son sırasına Flowers Health Club mekanını koyduk. Bölgede deneyimleyebileceğiniz en modern hamam SPA merkezlerinden biridir. Kese köpük, Thai masajı, jakuzi keyfi ve havuz sefası tesis içinde yararlanabileceğiniz seçenekler. Tellakları da işinde deneyimli. Biraz pahalı ama hizmet şekliyle bu paraları hak ediyorlar.

ADRES: Şenlikköy, Mektep Sokak, Hatboyu Cad, Florya Cd. No:6, 34153 Bakırköy/İstanbul

TELEFON: (0212) 662 77 77

Ziyaretçi Yorumu: Öncelikle samimi karşılama için personellerine teşekkür ederim. Her alanda yönlendirme yaptılar ilgilendiler. Yapılan yorumların aksine temiz ve ilgililer kesinlikle gelinecek bir yer.

Güncel Bakırköy Hamam Fiyatları 2024 Listesi

Hamama giren terler sözü çok doğru. Sıcak ortamıyla insanı terleterek ciltte yer edinmiş kirlerin arınması mümkün olur. Bu alanlar insanımız tarafından çok sevilir. Harika sosyalleşme deneyimi uygun fiyatlardan gerçekleşir. Bakırköy hamam fiyatları 2024 yılında 150 TL ile 400 TL arasıdır. Masaj ya da havuz kullanımı için ekstra ödeme yapılmaktadır.

Bakırköy ilçesi hamamlarının 2024 yılı giriş fiyat listesi:

TARİHHAMAM YERİERKEK GİRİŞ FİYATIKADIN GİRİŞ FİYATI
2024 OcakBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 ŞubatBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 MartBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 NisanBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 MayısBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 HaziranBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 TemmuzBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 AğustosBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 EylülBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 EkimBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 KasımBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL
2024 AralıkBakırköy ilçesi hamam fiyatı200 TL – 275 TL210 TL – 280 TL

*rakamlar hamama göre değişkenlik gösterebilir.

Bakırköy’deki Hamamlar

Bakırköy, İstanbul’un önemli semtlerinden biridir ve geleneksel Türk hamamı kültürünü yaşatan çeşitli hamamlara ev sahipliği yapmaktadır. İşte Bakırköy’de bulabileceğiniz bazı hamam önerileri:

  1. Çinili Hamam: Bakırköy Çarşı içinde yer alan Çinili Hamam, tarihi bir yapıya sahiptir ve geleneksel Türk hamamı deneyimini yaşatmak için ideal bir seçenektir. Taş ve kubbeli mimarisiyle dikkat çeker.
  2. Marmara Hamamı: Bakırköy sahilinde bulunan Marmara Hamamı, modern bir yaklaşımla hizmet veren ve geleneksel hamam keyfini modern konforla birleştiren bir tesis olarak bilinir.
  3. Bakırköy Hamamı: Bakırköy sahilinde, Ataköy semtine yakın konumda bulunan bu hamam, geleneksel hamam kültürünü yaşatmakta ve sıcak bir atmosfer sunmaktadır.

Bu hamamlar geleneksel Türk hamamı deneyimini yaşamak isteyenler için uygun seçeneklerdir. Her biri kendi özel mimarisi ve tarihi dokusuyla ziyaretçilere farklı bir atmosfer sunar. Hamam ziyaretlerinde genellikle cinsiyetlere göre ayrılmış bölümler bulunur ve hamamın kuralları ve uygulamaları hakkında önceden bilgi almak önemlidir. Hamam kültürünü deneyimlemek isteyenler için Bakırköy’deki bu hamamlar, tarihi ve kültürel bir yolculuk sunar.

Bakırköy’deki Hamamlar Hakkında Sık Sorulan Sorular

a)     Bakırköy’de hamama giriş kaç TL?

Tesise göre farklılıkların gözüktüğü sektörde 150 TL ile 500 TL arası rakamlar sık görülür.

b)     Bakırköy’de en güzel hamam hangisi?

Hamamın en iyisi, hizmette profesyonel temizlikte standartları karşılayan tesislerdir. Bakırlı Han bu kültürü iyi yansıtan bir yer.

c)      Bakırköy’de gay hamamı var mı?

Bakırköy’de gay konsept hamam bulunmamaktadır. Kimi birey böyle tesisler arasa da Bakırköy’de bulmak mümkün değildir. İyi günler dileriz.

 

İlginizi çekebilir: En Güzel İzmir Bungalov Evleri | 5 Harika Öneri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Reklam engelleyicisini kapatıp, tekrar sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.